Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealne na podwieczorek, kolację a nawet na postny obiad
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2261
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 143
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 190
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 191
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2261
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 143
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 190
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 191
Składniki
Makaron ugotować z cukrem waniliowym tak aby pozostał lekko twardy. Jabłka obrać , zetrzeć na grubej tarce, podsmażyć na dużym ogniu na maśle z dodatkiem cukru, skórki i cynamonu - ok 5 min. Połączy masę jabłkową z makaronem, smażyć jeszcze 2-3 min mieszając. I gotowe, smacznego