Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealne na podwieczorek, kolację a nawet na postny obiad
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4960
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13421
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5838
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7542
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4960
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13421
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5838
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7542
Składniki
Makaron ugotować z cukrem waniliowym tak aby pozostał lekko twardy. Jabłka obrać , zetrzeć na grubej tarce, podsmażyć na dużym ogniu na maśle z dodatkiem cukru, skórki i cynamonu - ok 5 min. Połączy masę jabłkową z makaronem, smażyć jeszcze 2-3 min mieszając. I gotowe, smacznego