Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Solidny i smaczny obiad w zaledwie 15-20 minut.
Ugotuj makaron al dente według przepisu na opakowaniu. Po ugotowaniu krótko zahartuj go zimną wodą. Umytą pierś z kurczaka pokrój na niewielką kostkę, dopraw świeżym czosnkiem, solą i pieprzem.
Pieczarki pokrój na plasterki. Cebulę posiekaj w drobną kostkę.
Rozgrzej patelnię z niewielką ilością oliwy z oliwek i usmaż na niej mięso. Następnie dodaj cebulę, pieczarki, szpinak, dopraw czosnkiem, solą, pieprzem i smaż, aż woda z pieczarek odparuje. Całość zalej śmietaną i duś pod przykryciem około 5 minut.
Na koniec dodaj ugotowany makaron, wymieszaj i gotowe. Smacznego!
Szpinakowa propozycja na obiad. Makaron z sosem to doskonałe danie proste i n...
Odsłon: 2400
Makaron z kurczakiem, suszonymi pomidorami i szpinakiem to pomysł na bardzo s...
Odsłon: 4664
Proste i smaczne danie obiadowe i nie tylko idealne do pracy jak również na p...
Odsłon: 722
Obiad w jednym naczyniu. Jest aromatyczny i bardzo smaczny. Polecam.
Odsłon: 5166
Przepis dnia
Zapiekanki to jedno z moich ulubionych dań, bo są świetnym pomysłem na szybki...
Odsłon: 24010
Roladki ze schabu z obłędnym nadzieniem, bo ile można jeść tradycyjne schabow...
Odsłon: 20
Dziś publikuję Bardzo Ważny Przepis – na najprostsze, cienkie naleśniki podst...
Odsłon: 52
Obiad w jednym naczyniu. Jest aromatyczny i bardzo smaczny. Polecam.
Odsłon: 5166
Przepis dnia
Zapiekanki to jedno z moich ulubionych dań, bo są świetnym pomysłem na szybki...
Odsłon: 24010
Roladki ze schabu z obłędnym nadzieniem, bo ile można jeść tradycyjne schabow...
Odsłon: 20
Dziś publikuję Bardzo Ważny Przepis – na najprostsze, cienkie naleśniki podst...
Odsłon: 52
Składniki
Ugotuj makaron al dente według przepisu na opakowaniu. Po ugotowaniu krótko zahartuj go zimną wodą. Umytą pierś z kurczaka pokrój na niewielką kostkę, dopraw świeżym czosnkiem, solą i pieprzem. Pieczarki pokrój na plasterki. Cebulę posiekaj w drobną kostkę. Rozgrzej patelnię z niewielką ilością oliwy z oliwek i usmaż na niej mięso. Następnie dodaj cebulę, pieczarki, szpinak, dopraw czosnkiem, solą, pieprzem i smaż, aż woda z pieczarek odparuje. Całość zalej śmietaną i duś pod przykryciem około 5 minut.
Na koniec dodaj ugotowany makaron, wymieszaj i gotowe. Smacznego!
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pieczony filet z żurawiną
Dania główne
Roladki ze śliwką w sosie serowym
Dania główne
Naleśniki podstawowe
Dania główne
Udka zapiekane w majonezie
Pieczony filet z żurawiną
Smaczne danie obiadowe, pokochasz te pieczone piersi kurczaka z żurawiną. Zdr...
Odsłon: 9
Roladki ze śliwką w sosie serowym
Roladki ze schabu z obłędnym nadzieniem, bo ile można jeść tradycyjne schabow...
Odsłon: 20