Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurki, krewetki, szpinak trochę makaronu i mamy przepyszne danie w kilka chwil.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9949
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2581
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1717
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 642
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3824
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9949
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2581
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1717
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 642
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3824
Składniki
Makaron gotujemy wg. przepisu na opakowaniu na al'dente Kurki oczyszczamy, większe przecinamy wpół Na łyżce masła i łyżce oleju podsmażamy cebulę Dodajemy czosnek i jeszcze chwilę podsmażamy Teraz kolej na wcześniej oczyszcone kurki które smażymy max 2 minuty Dodajemy krewetki, z moich wystarczyło wykręcić tylko ogonki Smażymy max 1 minutę Dodajemy świeży szpinak i chwilkę dusimy Przyprawiamy i wlewamy śmietankę Po zagotowaniu i lekkim zredukowaniu śmietany dodajemy makaron Całość chwilkę mieszamy i podajemy na ciepło