Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 37
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 76
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 11809
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 199
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 37
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 76
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 11809
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 199
Składniki
Makaron gotujemy wg opisu na opakowaniu. Natkę płuczemy,osuszamy i drobno siekamy. Na patelnię wlewamy olej,wyciskamy czosnek i podsmażamy parę sekund.Dodajemy natkę i jeszcze parę chwil podsmażamy.Doprawiamy solą lub wegetą oraz jak ktoś lubi ostre dania dodajemy chili. Odcedzony makaron dokładnie mieszamy z zawartością patelni,wykładamy na talerz i posypujemy serem.Smacznego:)