Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 146
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3839
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 266
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 360
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 146
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3839
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 266
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 360
Składniki
Makaron gotujemy wg opisu na opakowaniu. Natkę płuczemy,osuszamy i drobno siekamy. Na patelnię wlewamy olej,wyciskamy czosnek i podsmażamy parę sekund.Dodajemy natkę i jeszcze parę chwil podsmażamy.Doprawiamy solą lub wegetą oraz jak ktoś lubi ostre dania dodajemy chili. Odcedzony makaron dokładnie mieszamy z zawartością patelni,wykładamy na talerz i posypujemy serem.Smacznego:)