Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chcesz zaserwować ciepłe danie na Sylwestra? Pożywny, łatwy w przygotowaniu g...
Odsłon: 1270
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 113
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 45
Chcesz zaserwować ciepłe danie na Sylwestra? Pożywny, łatwy w przygotowaniu g...
Odsłon: 1270
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 113
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 45
Składniki
Makaron gotujemy wg opisu na opakowaniu. Natkę płuczemy,osuszamy i drobno siekamy. Na patelnię wlewamy olej,wyciskamy czosnek i podsmażamy parę sekund.Dodajemy natkę i jeszcze parę chwil podsmażamy.Doprawiamy solą lub wegetą oraz jak ktoś lubi ostre dania dodajemy chili. Odcedzony makaron dokładnie mieszamy z zawartością patelni,wykładamy na talerz i posypujemy serem.Smacznego:)