Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 6541
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 1227
Ponieważ w tym roku okoliczne robinie kwitną dość obficie, postanowiłam wypró...
Odsłon: 56
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2380
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 6541
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 1227
Ponieważ w tym roku okoliczne robinie kwitną dość obficie, postanowiłam wypró...
Odsłon: 56
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2380
Składniki
Makaron gotujemy wg opisu na opakowaniu. Natkę płuczemy,osuszamy i drobno siekamy. Na patelnię wlewamy olej,wyciskamy czosnek i podsmażamy parę sekund.Dodajemy natkę i jeszcze parę chwil podsmażamy.Doprawiamy solą lub wegetą oraz jak ktoś lubi ostre dania dodajemy chili. Odcedzony makaron dokładnie mieszamy z zawartością patelni,wykładamy na talerz i posypujemy serem.Smacznego:)