Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie dla zapracowanych i wegeludków:)
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Składniki
Makaron gotujemy al dente, po odcedzeniu dodajemy zielone pesto przygotowane wg, własnego przepisu, lub w wersji dla zapracowanych gotowe ze słoiczka. Pomidorki suszone kroimy na mniejse kawałki i z odrobina oleju z zalewy przekładamy do makaronu. Nastepnie dodajemy całe oliwki. wszystko dokładnie mieszamy na malutkim ogniu. Doprawimy sosem sojowym i kilkoma kroplami tabasco. Smaczne i gotowe w mig:)
:)