Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie dla zapracowanych i wegeludków:)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19182
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1641
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232064
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19182
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1641
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232064
Składniki
Makaron gotujemy al dente, po odcedzeniu dodajemy zielone pesto przygotowane wg, własnego przepisu, lub w wersji dla zapracowanych gotowe ze słoiczka. Pomidorki suszone kroimy na mniejse kawałki i z odrobina oleju z zalewy przekładamy do makaronu. Nastepnie dodajemy całe oliwki. wszystko dokładnie mieszamy na malutkim ogniu. Doprawimy sosem sojowym i kilkoma kroplami tabasco. Smaczne i gotowe w mig:)
:)