Do góry

Dania główne Przepis na:

Makaron z salami i warzywami

Makaron z salami i warzywami

Autor:

Przepisów i artykułów: 108 Ocena: 395

Dodano:

Odsłon: 280

Fajne, lekkie spaghetti ;)

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Makaron z salami i warzywami

Przygotowanie

  1. Cebulę i czosnek posiekaj, cukinię i paprykę pokrój w kostkę, salami na paski, pieczarki na plasterki. Na patelni rozgrzej olej, zeszklij cebulę, czosnek, dodaj salami i pozostałe warzywa, przypraw oregano, smaż przez 5 minut często mieszając.
    Makaron ugotuj al dente przełóż na patelnię, wymieszaj z powstałym ze smażenia sosem. Przed podanie posyp pieprzem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń