Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne, lekkie spaghetti ;)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Cebulę i czosnek posiekaj, cukinię i paprykę pokrój w kostkę, salami na paski, pieczarki na plasterki. Na patelni rozgrzej olej, zeszklij cebulę, czosnek, dodaj salami i pozostałe warzywa, przypraw oregano, smaż przez 5 minut często mieszając. Makaron ugotuj al dente przełóż na patelnię, wymieszaj z powstałym ze smażenia sosem. Przed podanie posyp pieprzem.