Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne, lekkie spaghetti ;)
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 260
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 260
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Składniki
Cebulę i czosnek posiekaj, cukinię i paprykę pokrój w kostkę, salami na paski, pieczarki na plasterki. Na patelni rozgrzej olej, zeszklij cebulę, czosnek, dodaj salami i pozostałe warzywa, przypraw oregano, smaż przez 5 minut często mieszając. Makaron ugotuj al dente przełóż na patelnię, wymieszaj z powstałym ze smażenia sosem. Przed podanie posyp pieprzem.