Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest szybkie i niedrogie. Na pewno będzie smakowało, bo jest proste, a proste rzeczy sa najlepsze:)
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 124
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 224
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 124
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 224
Składniki
Na początek kroimy pieczarki średniej grubości oraz cebulę. W między czasie gotujemy makaron i rozgrzewamy garnek, do którego dajemy margarynę do smażenia.
Kiedy margaryna juz się roztopi wrzucamy do garnka cebulę. Smazymy ją tak, żeby się zeszkliła. Dodajemy pieczarki oraz sól i pieprz do smaku. Podpuszamy.
Nastepnym krokiem bedzie przekładanie składników. Możemy po prostu ułożyć wszystko na talerzu posypując serem, albo przekładać w przeźroczystej miseczce: makaron, pieczarki, ser, makaron, pieczarki, ser itd. Posypać wierzch szczyptą oregano.
Smacznego:)