Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam spaghetti dlatego próbuję rożnych sosów. Dzisiaj zrobiłam sobie z dodatkiem sera koziego. Smakuje wybornie
garnek , sitko, praska do czosnku, patelnia , talerze, nóż,
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 843
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1432
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 843
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1432
Składniki
Na patelni rozgrzewamy olej, podsmażamy obraną i pokrojoną cebulę oraz przeciśnięty przez praskę czosnek. Dodajemy mięso, rozdrabniając je widelcem następnie dodajemy zioła i przyprawy. Podsmażamy około 10 minut od czasu do czasu mieszając. Dodać krojone pomidory i pomidory z bazylią doprawić do smaku solą i pieprzem dusić przez 15 minut. Makaron ugotować w osolonej wodzie al dente. Przepłukać zimna wodą odcedzić. Makaron nakładamy na talerz polewamy sosem , posypujemy parmezanem lub serem kozim i czosnkiem niedźwiedzim. Smacznego.