Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam spaghetti dlatego próbuję rożnych sosów. Dzisiaj zrobiłam sobie z dodatkiem sera koziego. Smakuje wybornie
garnek , sitko, praska do czosnku, patelnia , talerze, nóż,
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 94254
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2840
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3600
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1675
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 94254
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2840
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3600
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1675
Składniki
Na patelni rozgrzewamy olej, podsmażamy obraną i pokrojoną cebulę oraz przeciśnięty przez praskę czosnek. Dodajemy mięso, rozdrabniając je widelcem następnie dodajemy zioła i przyprawy. Podsmażamy około 10 minut od czasu do czasu mieszając. Dodać krojone pomidory i pomidory z bazylią doprawić do smaku solą i pieprzem dusić przez 15 minut. Makaron ugotować w osolonej wodzie al dente. Przepłukać zimna wodą odcedzić. Makaron nakładamy na talerz polewamy sosem , posypujemy parmezanem lub serem kozim i czosnkiem niedźwiedzim. Smacznego.