Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To prawdziwa bomba kaloryczna, ale bardzo smaczna :)
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9552
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3137
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6632
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9552
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3137
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6632
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na maśle. Następnie wlewamy śmietanę i dodajemy wszystkie rodzaje sera, pokrojone w kostkę. Sos mieszamy rózgą, tak aby wszystkie kawałki sera rozpadły się. Gotujemy na wolnym ogniu kilka minut. Dla smaku można go przyprawić solą, pieprzem i ziołami. Następnie odcedzamy makaron i polewamy go przygotowanym sosem. Smacznego!!!