Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To prawdziwa bomba kaloryczna, ale bardzo smaczna :)
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na maśle. Następnie wlewamy śmietanę i dodajemy wszystkie rodzaje sera, pokrojone w kostkę. Sos mieszamy rózgą, tak aby wszystkie kawałki sera rozpadły się. Gotujemy na wolnym ogniu kilka minut. Dla smaku można go przyprawić solą, pieprzem i ziołami. Następnie odcedzamy makaron i polewamy go przygotowanym sosem. Smacznego!!!