Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne i sycące danie na obiad.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34866
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15250
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34866
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15250
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować według opisu na opakowaniu, a groszek podgotować przez chwilę w osolonej wodzie. Mięso umyć, pokroić i przysmażyć z posiekaną cebulą, natką i tymiankiem. Dodać pokrojone cienko pieczarki, oprószyć solą i pieprzem i po 10 minutach podlać rosołem i śmietanką. Zagotować, dodać serek topiony a na koniec dodać groszek. Na talerze wyłożyć makaron, polać przygotowanym sosem, ozdobić zielenina i podawać na ciepło.