Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne i sycące danie na obiad.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2086
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 83
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 177
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 169
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2086
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 83
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 177
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 169
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować według opisu na opakowaniu, a groszek podgotować przez chwilę w osolonej wodzie. Mięso umyć, pokroić i przysmażyć z posiekaną cebulą, natką i tymiankiem. Dodać pokrojone cienko pieczarki, oprószyć solą i pieprzem i po 10 minutach podlać rosołem i śmietanką. Zagotować, dodać serek topiony a na koniec dodać groszek. Na talerze wyłożyć makaron, polać przygotowanym sosem, ozdobić zielenina i podawać na ciepło.