Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko i pysznie ... po prostu :-)
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 332
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 1122
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 62
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 69
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 332
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 1122
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 62
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 69
Składniki
Pieczarki umyć i pokroić w plasterki, udusić na oliwie. Do pieczarek dodac pokrojony ser i jogurt, przyprawić solą i pieprzem i gotować na wolnym ogniu do momentu aż ser się rozpuści. Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie. Wyłozyć na talerz, polać sosem i posypać posiekaną natką pietruszki. Smacznego :-)