Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko i pysznie ... po prostu :-)
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 71
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 177
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 235
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 805
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 71
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 177
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 235
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 805
Składniki
Pieczarki umyć i pokroić w plasterki, udusić na oliwie. Do pieczarek dodac pokrojony ser i jogurt, przyprawić solą i pieprzem i gotować na wolnym ogniu do momentu aż ser się rozpuści. Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie. Wyłozyć na talerz, polać sosem i posypać posiekaną natką pietruszki. Smacznego :-)