Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis kilkanaście lat temu dostali moi rodzice od znajomej z Włoch. Jest smaczny i prosty. Mój Syn się zajada tym makaronem.
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 65
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 74
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 65
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 74
Składniki
Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu ( al dente ).
Brokuł pokrój na małe różyczki i ugotuj w osolonej wodzie al dente.
Na patelni podsmaż tuńczyka i czosnek pokrojony w plasterki. Dodaj ugotowany brokuł i makaron. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Podsmaż jeszcze chwilę. Gotowe.