Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis kilkanaście lat temu dostali moi rodzice od znajomej z Włoch. Jest smaczny i prosty. Mój Syn się zajada tym makaronem.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11937
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 120
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8678
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155393
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1172
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11937
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 120
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8678
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155393
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1172
Składniki
Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu ( al dente ).
Brokuł pokrój na małe różyczki i ugotuj w osolonej wodzie al dente.
Na patelni podsmaż tuńczyka i czosnek pokrojony w plasterki. Dodaj ugotowany brokuł i makaron. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Podsmaż jeszcze chwilę. Gotowe.