Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis kilkanaście lat temu dostali moi rodzice od znajomej z Włoch. Jest smaczny i prosty. Mój Syn się zajada tym makaronem.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8180
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2800
Polecam.
Odsłon: 1415
Polecam.
Odsłon: 419
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8180
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2800
Polecam.
Odsłon: 1415
Polecam.
Odsłon: 419
Składniki
Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu ( al dente ).
Brokuł pokrój na małe różyczki i ugotuj w osolonej wodzie al dente.
Na patelni podsmaż tuńczyka i czosnek pokrojony w plasterki. Dodaj ugotowany brokuł i makaron. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Podsmaż jeszcze chwilę. Gotowe.