Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis kilkanaście lat temu dostali moi rodzice od znajomej z Włoch. Jest smaczny i prosty. Mój Syn się zajada tym makaronem.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13535
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 842
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12706
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13535
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 842
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12706
Składniki
Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu ( al dente ).
Brokuł pokrój na małe różyczki i ugotuj w osolonej wodzie al dente.
Na patelni podsmaż tuńczyka i czosnek pokrojony w plasterki. Dodaj ugotowany brokuł i makaron. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Podsmaż jeszcze chwilę. Gotowe.