Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomieszałam kilka przepisów razem i wyszło calkiem nieżle wszystkie smakie idealnie się ze sobą komponiują
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4920
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13328
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5818
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7477
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4920
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13328
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5818
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7477
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu.Serki roztapiamy w ok pół szklanki wody,Cebule i czosnek drobno szatkujemy,podsmażamy i dodajemy rybe,(odlewamy tłuszcz)wyciskami sok z cytrymy.Do serków dodajemy rybe z cebula i gotujemy na bardzo wolnym ogniu przez ok 3 min.Sos dodajemy do makaronu,wsypujemy pokrojony koperek i przyprawiamy do smaku.
Smacznego