Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na prosty, zdrowy obiad.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44597
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181934
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 173
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44597
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181934
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 173
Składniki
Makaron gotujemy w osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu.
Na oliwie szklimy pokrojoną cebulę. Następnie dodajemy mrożony szpinak.
Gdy szpinak rozmrozi się na patelni dodajemy sprasowany ząbek czosnku. Zawartość patelni dusimy przez około 5 minut.
Ser camembert rozrywamy na kawałki i rozpuszczamy go w gorącym szpinaku. Gotowy sos doprawiamy sokiem z cytryny, solą, pieprzem i opcjonalnie odrobiną słodzika.
Porcję ugotowanego makaronu podajemy z szpinakiem z patelni i zielonymi oliwkami. Całość posypujemy prażoną cebulką. Smacznego.