Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 220
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 86
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 25
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 20
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 220
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 86
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 25
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 20
Składniki
Masło rozpuścić w rondelku. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę chwilę smażyć. Dodać rozmrożony i odciśnięty szpinak i dusić do miękkości. Wlać śmietankę, gotować jeszcze pięć minut. Doprawić solą i pieprzem. Ser feta pokroić w kostkę, dodać do sosu i delikatnie wymieszać.
Makaron ugotować w osolonej wodzie. Ja wybrałam makaron szpinakowy. Wyłożyć na talerze i polać sosem.