Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1651
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 950
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1651
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 950
Składniki
Masło rozpuścić w rondelku. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę chwilę smażyć. Dodać rozmrożony i odciśnięty szpinak i dusić do miękkości. Wlać śmietankę, gotować jeszcze pięć minut. Doprawić solą i pieprzem. Ser feta pokroić w kostkę, dodać do sosu i delikatnie wymieszać.
Makaron ugotować w osolonej wodzie. Ja wybrałam makaron szpinakowy. Wyłożyć na talerze i polać sosem.