Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1962
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1641
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2647
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1962
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1641
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2647
Składniki
Masło rozpuścić w rondelku. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę chwilę smażyć. Dodać rozmrożony i odciśnięty szpinak i dusić do miękkości. Wlać śmietankę, gotować jeszcze pięć minut. Doprawić solą i pieprzem. Ser feta pokroić w kostkę, dodać do sosu i delikatnie wymieszać.
Makaron ugotować w osolonej wodzie. Ja wybrałam makaron szpinakowy. Wyłożyć na talerze i polać sosem.