Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 823
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12576
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 823
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12576
Składniki
Masło rozpuścić w rondelku. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę chwilę smażyć. Dodać rozmrożony i odciśnięty szpinak i dusić do miękkości. Wlać śmietankę, gotować jeszcze pięć minut. Doprawić solą i pieprzem. Ser feta pokroić w kostkę, dodać do sosu i delikatnie wymieszać.
Makaron ugotować w osolonej wodzie. Ja wybrałam makaron szpinakowy. Wyłożyć na talerze i polać sosem.