Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 213
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 122
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27948
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 213
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 122
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27948
Składniki
Masło rozpuścić w rondelku. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę chwilę smażyć. Dodać rozmrożony i odciśnięty szpinak i dusić do miękkości. Wlać śmietankę, gotować jeszcze pięć minut. Doprawić solą i pieprzem. Ser feta pokroić w kostkę, dodać do sosu i delikatnie wymieszać.
Makaron ugotować w osolonej wodzie. Ja wybrałam makaron szpinakowy. Wyłożyć na talerze i polać sosem.