Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie nawet dla tych którzy nie lubią szpinaku.Wszystko to dzięki curry i śmietany 12% która pięknie działa z szpinakiem.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 82
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 82
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
1.Ugotować makaron Al-dente 2.Odsedzić 3.W dużym garnku rozgrzać olej rzepakowy 4.Na olej wrzucić cebulkę pokrojoną w cienką kostkę 5.Do zrumienionej cebulki dodać mięso pokrojone w kostkę 6.Dusic nie mieszać mięso za często żeby mięso zamkło się w sobie 7.Dodac 5 kostek szpinaku i dusić aż rozpuści się szpinak 8.Dodac śmietankę i przyprawy 9.Trzymac na ogniu tyle aż zgęstnieje sos 10.Próbować i kiedy trzeba dodać przyprawy 11.Stopniowo wrzucać makaron 12.Mieszać