Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie nawet dla tych którzy nie lubią szpinaku.Wszystko to dzięki curry i śmietany 12% która pięknie działa z szpinakiem.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35884
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1261
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1778
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35884
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1261
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1778
        
        
                Składniki
1.Ugotować makaron Al-dente 2.Odsedzić 3.W dużym garnku rozgrzać olej rzepakowy 4.Na olej wrzucić cebulkę pokrojoną w cienką kostkę 5.Do zrumienionej cebulki dodać mięso pokrojone w kostkę 6.Dusic nie mieszać mięso za często żeby mięso zamkło się w sobie 7.Dodac 5 kostek szpinaku i dusić aż rozpuści się szpinak 8.Dodac śmietankę i przyprawy 9.Trzymac na ogniu tyle aż zgęstnieje sos 10.Próbować i kiedy trzeba dodać przyprawy 11.Stopniowo wrzucać makaron 12.Mieszać