Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja kolorowa rafa fa fa ️ czyli wegetariański makaron muszelki, nieco ziaren Quinoa (Komosa ryżowa) , czerwonej młodej cebulki , pomidorków , duszonych młodych kolb kukurydzy z sosem gyoza ( Sojowy sos, olej chilli, płatki chilli, czosnek) i białego twarogu ️ jaki zapach boski a smaaaaaaaaaaaaak bajeczny dziś i jakoś tak przyjemnie się wieczorem zrobiło ...
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 112
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 112
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Składniki
Do gotującej się wody wrzucami makaron i quinoa - gotujemy przez maksymalnie 10 do 12 minut. W międzyczasie na rozgrzanym oleju blanszujemy młodą kukurydzę i cebukę , zalewając po kilku minutach sosem Gyoza. Ugotowany makaron i ziarna quinoa odcedzamy na drobnym cedzaku (sito) , wykładamy na talerz i polewamy blanszowanymi z soem gyoza warzywami . Dodajemy pokruszony biały twaróg i pomidorki koktailowe . I podajemy na ciepło .