Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
" Makaronowe koszyczki z jabłkowo - orzechowym musem i zakręconą słodką śmietanką "
Makaron lasagne gotujemy wg.przepisu na opakowaniu.
Osuszamy papierowym ręcznikiem.
Kroimy na połówki.
W głębokim garnku rozgrzewamy olej. Każdą połówkę makaronu umieszczamy w chochelce do zupy ( pojedynczo! ).Przygniatamy delikatnie drewnianą dużą łyżką.Wkładamy do nagrzanego oleju.Smażymy kilka minut do momentu uzyskania złotej skórki.Wyciągamy.Odstawiamy do osuszenia.
Jabłka obieramy.
Kroimy w drobną kosteczkę i prażymy na patelni z odrobiną wody i cynamonem.
( Możemy dodać niewielką ilość cukru pudru! ).
Dodajemy pokrojone na pół orzechy laskowe.
Przygotowanym musem napełniamy makaronowe koszyczki.
Dekorujemy śmietaną ubitą z cukrem pudrem. zajadamy!
Chrupiące koszyczki z ciasta francuskiego wypełnione pysznym nadzieniem z węd...
Odsłon: 6403
Pyszna i szybka przekąska z cukinii z dodatkiem pieczarek,szynki i sera ideal...
Odsłon: 1104
Kolejna pyszna odsłona cukinii!
Odsłon: 152
Smaczna wieprzowa mielonka zrobiona z mięsa wieprzowego, w osłonce termokurcz...
Odsłon: 101
Wykorzystując sezon na cukinie postanowiłem coś zrobić z tego wdzięcznego war...
Odsłon: 311
Wątróbka to danie, które ma swoich zdeklarowanych wielbicieli i przeciwników....
Odsłon: 29
Pyszna i szybka przekąska z cukinii z dodatkiem pieczarek,szynki i sera ideal...
Odsłon: 1104
Kolejna pyszna odsłona cukinii!
Odsłon: 152
Smaczna wieprzowa mielonka zrobiona z mięsa wieprzowego, w osłonce termokurcz...
Odsłon: 101
Wykorzystując sezon na cukinie postanowiłem coś zrobić z tego wdzięcznego war...
Odsłon: 311
Wątróbka to danie, które ma swoich zdeklarowanych wielbicieli i przeciwników....
Odsłon: 29
Składniki
Makaron lasagne gotujemy wg.przepisu na opakowaniu. Osuszamy papierowym ręcznikiem. Kroimy na połówki.
W głębokim garnku rozgrzewamy olej. Każdą połówkę makaronu umieszczamy w chochelce do zupy ( pojedynczo! ).Przygniatamy delikatnie drewnianą dużą łyżką.Wkładamy do nagrzanego oleju.Smażymy kilka minut do momentu uzyskania złotej skórki.Wyciągamy.Odstawiamy do osuszenia.
Jabłka obieramy. Kroimy w drobną kosteczkę i prażymy na patelni z odrobiną wody i cynamonem. ( Możemy dodać niewielką ilość cukru pudru! ). Dodajemy pokrojone na pół orzechy laskowe. Przygotowanym musem napełniamy makaronowe koszyczki. Dekorujemy śmietaną ubitą z cukrem pudrem. zajadamy!
Przepisy Dania główne
Dania główne
Wątróbka z cebulką
Dania główne
Krążki cukiniowe
Dania główne
Gryczaki z tartymi ziemniakami
Dania główne
Pstrąg łososiowy w sosie z młodymi warzywami
Wątróbka z cebulką
Wątróbka to danie, które ma swoich zdeklarowanych wielbicieli i przeciwników....
Odsłon: 29
Krążki cukiniowe
Wykorzystując sezon na cukinie postanowiłem coś zrobić z tego wdzięcznego war...
Odsłon: 311