Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20597
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2290
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 44
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20597
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2290
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 44
Składniki
Marchewkę obrać,umyć pokroić w półcentymetrowe plasterki ugotować w osolonej i posłodzonej wodzie z dodatkiem niewielkiej ilości masa.
Gdy marchewka się ugotuje odcedzić,odparować.Na patelni usmażyć na maśle bułkę na rumiano wlać do marchewki,wymieszać.podawać do np.upieczonych udek.