Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna, aromatyczna odmiana "amerykańskich" placków :-). idealne jako śniadanie, obiad lub podwieczorek
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 56
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 75
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 210
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 56
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 75
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 210
Składniki
Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia, cukrem i solą. W kolejnej misce roztrzepać widelcem jajka, dodać mleko i olej, wymieszać. Dodać do mąki. Dodać marchewkę startą na drobnych oczkach. Wymieszać do połączenia składników. Smażyć na suchej patelni lub z odrobiną oleju, na małym ogniu z każdej strony po kilka minut.
podawać z syropem klonowym, miodem lub tak jak u mnie z jogurtem naturalnym i odrobiną cynamonu. Smacznego :-).