Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domową marynatę można użyć do marynowania boczku, karkówki lub innego mięsa, które chcemy upiec na grillu.
Zupa buraczkowa to prawdziwa uczta dla podniebienia. Jest to lekko kwaśna, wy...
Odsłon: 93
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 69
Zupa buraczkowa to prawdziwa uczta dla podniebienia. Jest to lekko kwaśna, wy...
Odsłon: 93
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 69
Składniki
Wszystkie składniki łączymy ze sobą i mamy gotową marynatę. Mięso pokrywamy marynatą, dokładnie mieszamy, a następnie odkładamy do lodówki na minimum 1 godzinę, a najlepiej na całą noc.