Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domową marynatę można użyć do marynowania boczku, karkówki lub innego mięsa, które chcemy upiec na grillu.
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 129
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 747
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 360
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 129
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 747
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 360
Składniki
Wszystkie składniki łączymy ze sobą i mamy gotową marynatę. Mięso pokrywamy marynatą, dokładnie mieszamy, a następnie odkładamy do lodówki na minimum 1 godzinę, a najlepiej na całą noc.