Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo delikatne mięso rozpływa się, a sos myśliwski idealnie pasuje.
Chcę Wam dziś przedstawić przepis na bardzo delikatne i po prostu wspaniałe c...
Odsłon: 10914
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 42
Cukierki toffi bez cukru to świetna, słodka przekąska w ciągu dnia. Powstają...
Odsłon: 350
Masz ochotę na coś słodkiego? Przygotuj proste rogaliki z marmoladą. Możesz w...
Odsłon: 4913
Jeśli masz dość monotonnego śniadania, to polecamy skosztować chrupiącego baj...
Odsłon: 39
Chcę Wam dziś przedstawić przepis na bardzo delikatne i po prostu wspaniałe c...
Odsłon: 10914
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 42
Cukierki toffi bez cukru to świetna, słodka przekąska w ciągu dnia. Powstają...
Odsłon: 350
Masz ochotę na coś słodkiego? Przygotuj proste rogaliki z marmoladą. Możesz w...
Odsłon: 4913
Jeśli masz dość monotonnego śniadania, to polecamy skosztować chrupiącego baj...
Odsłon: 39
Składniki
Na patelni lekko zrumieniłam pokrojoną w kosteczkę cebulę a potem dodałam medaliony pokrojone w grubsze plastry. Wykroiłam cztery sztuki. Zrumieniłam je z obu stron. Dodałam kmin i papryki w proszku i lekko podsmażyłam razem. Zalałam wodą, dodałam pokrojoną marchew i proszek grzybowy i czosnek suszony. Dusiłam 1,5 do 2 godzin, aż mięso będzie się rozpadać. Majeranek i sól dodałam pod koniec. Najlepsze jest drugiego dnia. Idealnie smakuje przegryzany plastrami cebuli i podany z bułką na parze.
Smacznego :)