Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo delikatne mięso rozpływa się, a sos myśliwski idealnie pasuje.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 160
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1176
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1217
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13324
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 160
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1176
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1217
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13324
Składniki
Na patelni lekko zrumieniłam pokrojoną w kosteczkę cebulę a potem dodałam medaliony pokrojone w grubsze plastry. Wykroiłam cztery sztuki. Zrumieniłam je z obu stron. Dodałam kmin i papryki w proszku i lekko podsmażyłam razem. Zalałam wodą, dodałam pokrojoną marchew i proszek grzybowy i czosnek suszony. Dusiłam 1,5 do 2 godzin, aż mięso będzie się rozpadać. Majeranek i sól dodałam pod koniec. Najlepsze jest drugiego dnia. Idealnie smakuje przegryzany plastrami cebuli i podany z bułką na parze.
Smacznego :)