Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z kurczaka podany w ten sposób smakuje wyśmienicie.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10712
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1172
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11611
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 643
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10712
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1172
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11611
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 643
Składniki
Filet z kurczaka umyć, pokroić w plastry, doprawić solą, pieprzem, przyprawą do kurczaka. Jajka rozkłócić , włożyć plastry fileta , a następnie obtoczyć w tartej bułce. Na patelni rozgrzać trochę oleju, włożyć przygotowane filety i obsmażyć z obu stron.
Ułożyć w naczyniu żaroodpornym a na nich ananasa.
Ser utrzeć na tarce o grubszych otworach i posypać po ananasie.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni , wstawić medaliony i piec do zrumienienia sera.
Podawać z podpieczonymi ziemniakami i surówką.