Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z kurczaka podany w ten sposób smakuje wyśmienicie.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3811
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 628
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3823
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 392
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 742
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3811
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 628
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3823
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 392
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 742
Składniki
Filet z kurczaka umyć, pokroić w plastry, doprawić solą, pieprzem, przyprawą do kurczaka. Jajka rozkłócić , włożyć plastry fileta , a następnie obtoczyć w tartej bułce. Na patelni rozgrzać trochę oleju, włożyć przygotowane filety i obsmażyć z obu stron.
Ułożyć w naczyniu żaroodpornym a na nich ananasa.
Ser utrzeć na tarce o grubszych otworach i posypać po ananasie.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni , wstawić medaliony i piec do zrumienienia sera.
Podawać z podpieczonymi ziemniakami i surówką.