Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos jest bardzo aromatyczny. Jest potwierdzeniem mojej tezy: bez przypraw ani rusz. Wyjdź poza polski kanon: sól-pieprz-ocet-laur :)
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 21
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5676
Polecam.
Odsłon: 1093
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 144
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 413
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 21
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5676
Polecam.
Odsłon: 1093
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 144
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 413
Składniki
Wszystkich przypraw dodaję na oko :) Sos powinien być pachnący (goździki wyczuwalne), ostrawy (cebula, czosnek, pieprz). Wrzucić do rondla: pomidory, cebulę i czosnek pokrojone drobno, pokruszone goździki, tymianek, rozmaryn. Poddusić przez ok. 15 minut, dodać kukurydzę i fasolę, zamieszać i dusić jeszcze 5 minut. Gotowe - pyszne!