Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miałam zamrożoną już usmażoną kiszoną kaputę,za mało do pierożków,ale do mielonych kiełbasek akurat. Danie wyszło pyszne,aromatyczne i chrupiące.:)
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19779
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 457
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 428
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6816
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242348
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19779
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 457
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 428
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6816
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242348
Składniki
Mięsa zmielić,dodać odmrożoną kapustę,bułkę tartą,jajka,pieprz i sol do smaku. Masę dokładnie wyrobić. Formować podłużne kiełbaski i obtaczać w bułce tartej.
Kłaść na rozgrzany tłuszcz i usmażyć z dwóch stron.Odsączyć nadmiar tłuszczu na ręczniku papierowym.
Smacznego życzę!