Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miałam zamrożoną już usmażoną kiszoną kaputę,za mało do pierożków,ale do mielonych kiełbasek akurat. Danie wyszło pyszne,aromatyczne i chrupiące.:)
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67871
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1938
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67871
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1938
Składniki
Mięsa zmielić,dodać odmrożoną kapustę,bułkę tartą,jajka,pieprz i sol do smaku. Masę dokładnie wyrobić. Formować podłużne kiełbaski i obtaczać w bułce tartej.
Kłaść na rozgrzany tłuszcz i usmażyć z dwóch stron.Odsączyć nadmiar tłuszczu na ręczniku papierowym.
Smacznego życzę!