Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miałam zamrożoną już usmażoną kiszoną kaputę,za mało do pierożków,ale do mielonych kiełbasek akurat. Danie wyszło pyszne,aromatyczne i chrupiące.:)
Leciutki jak chmurka. Zrobisz go w kilka minut.
Odsłon: 129
Babka ziemniaczana (kartoflak) jest to potrawa pochodząca ze wschodnich kresó...
Odsłon: 12
Leciutki jak chmurka. Zrobisz go w kilka minut.
Odsłon: 129
Babka ziemniaczana (kartoflak) jest to potrawa pochodząca ze wschodnich kresó...
Odsłon: 12
Składniki
Mięsa zmielić,dodać odmrożoną kapustę,bułkę tartą,jajka,pieprz i sol do smaku. Masę dokładnie wyrobić. Formować podłużne kiełbaski i obtaczać w bułce tartej.
Kłaść na rozgrzany tłuszcz i usmażyć z dwóch stron.Odsączyć nadmiar tłuszczu na ręczniku papierowym.
Smacznego życzę!