Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie w kuchni zawsze panuje spontan. Właściwie lubię tak gotować. Lubię łączyć różne, nieoczywiste smaki. Zazwyczaj wyjmuję składnik główny, później patrzę, co mam pod ręką. Mielone wyszły tak, jak sobie wymyśliłem. Pysznie.
Pieczona frittata z warzywami: cukinią, batatem i papryką.
Odsłon: 52
Kurczaka w parmezanie kojarzysz głównie z panierką i dodatkiem ziemniaków? Cz...
Odsłon: 51
Pieczona frittata z warzywami: cukinią, batatem i papryką.
Odsłon: 52
Kurczaka w parmezanie kojarzysz głównie z panierką i dodatkiem ziemniaków? Cz...
Odsłon: 51
Składniki
Mięso mieszamy z chrzanem i bułką tartą. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Z przygotowanej masy formujemy kotlety, które smażymy na oleju z dodatkiem maggi. Prosto, zwięźle i na temat. Smakujcie.