Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie w kuchni zawsze panuje spontan. Właściwie lubię tak gotować. Lubię łączyć różne, nieoczywiste smaki. Zazwyczaj wyjmuję składnik główny, później patrzę, co mam pod ręką. Mielone wyszły tak, jak sobie wymyśliłem. Pysznie.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15161
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15161
Składniki
Mięso mieszamy z chrzanem i bułką tartą. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Z przygotowanej masy formujemy kotlety, które smażymy na oleju z dodatkiem maggi. Prosto, zwięźle i na temat. Smakujcie.