Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie w kuchni zawsze panuje spontan. Właściwie lubię tak gotować. Lubię łączyć różne, nieoczywiste smaki. Zazwyczaj wyjmuję składnik główny, później patrzę, co mam pod ręką. Mielone wyszły tak, jak sobie wymyśliłem. Pysznie.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1391
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2953
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1045
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1817
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1391
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2953
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1045
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1817
Składniki
Mięso mieszamy z chrzanem i bułką tartą. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Z przygotowanej masy formujemy kotlety, które smażymy na oleju z dodatkiem maggi. Prosto, zwięźle i na temat. Smakujcie.