Do góry

Dania główne Przepis na:

Mielone kotlety chrzanowe

Mielone kotlety chrzanowe

Autor:

Przepisów i artykułów: 2296 Ocena: 50617

Dodano:

Odsłon: 358

U mnie w kuchni zawsze panuje spontan. Właściwie lubię tak gotować. Lubię łączyć różne, nieoczywiste smaki. Zazwyczaj wyjmuję składnik główny, później patrzę, co mam pod ręką. Mielone wyszły tak, jak sobie wymyśliłem. Pysznie.

Składniki

  • 250 g mięsa mielonego z łopatki wieprzowej
  • 1 łyżka chrzanu
  • 2 łyżki bułki tartej
  • sól, pieprz
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Mielone kotlety chrzanowe

Przygotowanie

  1. Mięso mieszamy z chrzanem i bułką tartą. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.

    Z przygotowanej masy formujemy kotlety, które smażymy na oleju z dodatkiem maggi.

    Prosto, zwięźle i na temat.

    Smakujcie.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

konhambos 29 sierpnia Ja do mielonych zawsze dodaje musztarde, na pomysl z chrzanem nie wpadlam :)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń