Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki pomidorowy smak oraz panierka z płatków owsianych sprawią, iż zwykłe mielone zyskają zupełnie odmieniony smak i wygląd.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3865
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414878
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2412
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3865
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414878
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2412
Składniki
Cebulę kroimy w drobną kostkę, podsmażamy na łyżce oliwy. Kajzerkę namaczamy w pół szklanki letniej wody, odciskamy. Do mięsa dodajemy jajko, cebulę, kajzerkę, przecier, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem, dokładnie mieszamy. Z masy formujemy owalne, płaskie kotleciki, panierujemy w płatkach i smażymy na złoty kolor.