Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki pomidorowy smak oraz panierka z płatków owsianych sprawią, iż zwykłe mielone zyskają zupełnie odmieniony smak i wygląd.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 873
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1956
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 449
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 873
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1956
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 449
Składniki
Cebulę kroimy w drobną kostkę, podsmażamy na łyżce oliwy. Kajzerkę namaczamy w pół szklanki letniej wody, odciskamy. Do mięsa dodajemy jajko, cebulę, kajzerkę, przecier, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem, dokładnie mieszamy. Z masy formujemy owalne, płaskie kotleciki, panierujemy w płatkach i smażymy na złoty kolor.