Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki pomidorowy smak oraz panierka z płatków owsianych sprawią, iż zwykłe mielone zyskają zupełnie odmieniony smak i wygląd.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1769
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8323
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 730
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253165
Polecam.
Odsłon: 1414
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1769
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8323
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 730
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253165
Polecam.
Odsłon: 1414
Składniki
Cebulę kroimy w drobną kostkę, podsmażamy na łyżce oliwy. Kajzerkę namaczamy w pół szklanki letniej wody, odciskamy. Do mięsa dodajemy jajko, cebulę, kajzerkę, przecier, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem, dokładnie mieszamy. Z masy formujemy owalne, płaskie kotleciki, panierujemy w płatkach i smażymy na złoty kolor.