Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki pomidorowy smak oraz panierka z płatków owsianych sprawią, iż zwykłe mielone zyskają zupełnie odmieniony smak i wygląd.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4109
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11257
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6469
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5460
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13472
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5244
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4109
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11257
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6469
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5460
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13472
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5244
Składniki
Cebulę kroimy w drobną kostkę, podsmażamy na łyżce oliwy. Kajzerkę namaczamy w pół szklanki letniej wody, odciskamy. Do mięsa dodajemy jajko, cebulę, kajzerkę, przecier, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem, dokładnie mieszamy. Z masy formujemy owalne, płaskie kotleciki, panierujemy w płatkach i smażymy na złoty kolor.