Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy wam też zostały jarzyny z wywaru? Pewnie tak. Ja dzisiaj postanowilam gotowane marchewki dodać do mielonych do tego natka pietruszki...... Wyszło pysznie. Sami spróbujcie
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3560
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1692
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 202
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3560
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1692
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 202
Składniki
Bułkę moczymy w mleku. Dokładnie odciskamy i przeciskamy przez praskę. Cebulę obieramy, siekamy w drobną kostkę i szklimy na łyżce oleju. Studzimy. Marchewkę kroimy w drobną kostkę. Do miski wrzucamy mięso, cebulę, marchewkę, bułkę. Wbijamy jajko dodajemy musztardę i chrzan. Doprawiamy solą, pieprzem i czosnkiem. Dodajemy natkę. Wszystko dokładnie mieszamy. Formujemy niewielkie kotlety, obtaczamy w bułce i smażymy na rozgrzanej patelni na rumiano. SMACZNEGO!!!