Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyż nie wyglądają wspaniale, ich widok przyciąga każdego smakosza. Zapach z pieczenia unosi się po całym domu. Soczyste aromatyczne kotlety, faszerowane papryczką z dodatkiem serka, a to wszystko otulone aromatycznym boczkiem. Takie kotlety możemy przygotować na przeróżne uroczystości, święta lub niedzielny obiad.
Szybkie, pożywne i smaczne śniadanie. Pasta z jajek ze szczypiorkiem i sałatk...
Odsłon: 147
Przepyszny i chrupiący schabowy podany z ziemniakami, koperkiem i sałatą z wł...
Odsłon: 5843
Soczysta, lekka i bardzo smaczna pierś kurczaka gotowana na parze. Przepis je...
Odsłon: 129
Szybkie, pożywne i smaczne śniadanie. Pasta z jajek ze szczypiorkiem i sałatk...
Odsłon: 147
Przepyszny i chrupiący schabowy podany z ziemniakami, koperkiem i sałatą z wł...
Odsłon: 5843
Soczysta, lekka i bardzo smaczna pierś kurczaka gotowana na parze. Przepis je...
Odsłon: 129
Składniki
1. Mięso mielone przekładamy do miski, wbijamy jajko, wsypujemy, sól, majeranek, paprykę ostrą, bułkę tartą, wlewamy śmietanę i wyrabiamy.
2.Serek przekładamy do naczynia, dodajemy pokrojonego drobną kostkę ogórka kiszonego oraz umytego pokrojonego również w drobną kostkę pomidora.
3. Papryczki myjemy, osuszamy, usuwamy nasiona. 4. Każdą papryczkę faszerujemy farszem z serka i warzyw.
5. Z mięsa robimy placki, na którym układamy po jednej papryczce i zwijamy w kotlety, tak żeby papryczka została przykryta mięsem.
6. Następnie mięso owijamy boczkiem i układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy 30 minut w 180°C.
7. Danie gotowe. 8. Smacznego.