Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy mielone. Dzisiaj polecam wersję z pieczarkami :)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2003
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 63
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 172
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 161
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2003
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 63
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 172
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 161
Składniki
Bułkę moczymy w mleku. Dokładnie odciskamy i przeciskamy przez praskę. Cebulę obieramy, siekamy w drobną kostkę i szklimy na łyżce oleju. Studzimy. Pieczarki oczyszczamy, kroimy na ćwiartki przekładamy do malaksera i drobno mielimy. Do miski wrzucamy mięso, cebulę,pieczarki oraz bułkę. Wbijamy jajko dodajemy majonez i musztardę. Doprawiamy solą, pieprzem i czosnkiem. Wszystko dokładnie mieszamy. Formujemy niewielkie kotlety, obtaczamy w bułce i smażymy na rozgrzanej patelni na rumiano. SMACZNEGO!!!