Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety mielone podane z ugotowanym ziemniakiem z wody posypanym koperkiem oraz z mizerią z ogórków.
Kuchnia azjatycka od lat zachwyca różnorodnością smaków, intensywnością aroma...
Odsłon: 4128
To ciekawe urozmaicenie mielonych kotletów.
Odsłon: 56
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 560
Pyszna alternatywa dla smażonych w Tłusty Czwartek pączków i faworków. Skórka...
Odsłon: 87
Kuchnia azjatycka od lat zachwyca różnorodnością smaków, intensywnością aroma...
Odsłon: 4128
To ciekawe urozmaicenie mielonych kotletów.
Odsłon: 56
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 560
Pyszna alternatywa dla smażonych w Tłusty Czwartek pączków i faworków. Skórka...
Odsłon: 87
Składniki
Doprawiamy mielone mięso przyprawami wbijamy jajka i dodajemy bułkę tartą, dokładnie mieszamy. Z mielonego mięsa formujemy kotlety i smażymy na gorącym oleju z obu stron na rumiany kolor. Gotujemy obrane, w całości ziemniaki. w między czasie robimy z ogórków i jogurtu naturalnego mizerię. Usmażone kotlety podajemy z ziemniakiem z wody posypanym koperkiem oraz z mizerią z ogórków. Smacznego !!!