Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś obiad wcześniej ponieważ mam inne plany ale przepisem oczywiście się podzielę może zechcecie skorzystać, przepis będzie czekał na blogu
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 110
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 129
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 110
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 129
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Składniki
Mięso podsmażyć z każdej ze stron następnie wlać 2 szklanki wody oraz wsypać suszoną włoszczyznę dusić na wolnym ogniu do wyparowania wody
Po wyparowaniu wlać kolejne dwie szklanki wody wsypać sól czosnkową oraz lubczyk i dusić do wyparowania szklanki wody. Po tym czasie przygotować wodę z mąką wlać do mięsa i zagotować do powstania sosu, zdjąć z ognia i wsypać suszoną natkę pietruszki
Do zakupionego mięsa dodać przyprawy oraz olej i dokładnie wymieszać odstawić na 15 minut