Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś obiad wcześniej ponieważ mam inne plany ale przepisem oczywiście się podzielę może zechcecie skorzystać, przepis będzie czekał na blogu
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2273
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4355
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1281
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 266
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2273
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4355
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1281
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 266
Składniki
Mięso podsmażyć z każdej ze stron następnie wlać 2 szklanki wody oraz wsypać suszoną włoszczyznę dusić na wolnym ogniu do wyparowania wody
Po wyparowaniu wlać kolejne dwie szklanki wody wsypać sól czosnkową oraz lubczyk i dusić do wyparowania szklanki wody. Po tym czasie przygotować wodę z mąką wlać do mięsa i zagotować do powstania sosu, zdjąć z ognia i wsypać suszoną natkę pietruszki
Do zakupionego mięsa dodać przyprawy oraz olej i dokładnie wymieszać odstawić na 15 minut