Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso o smaku pizzy bardzo dobre na obiad, można podawać z pieczywem lub ziemniakami i surówkami.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31000
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3676
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5349
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31000
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3676
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5349
Składniki
Fileta z kurczaka myjemy, osuszamy i kroimy w kostkę. Paprykę kroimy w słupki a następnie w kostkę. Pieczarki oczyszczamy kroimy w kostkę i smażymy na oleju do odparowania. Odsączamy mieszamy z papryką i mięsem. Ser ścieramy na małej tarce. Dodajemy do mięsa wraz z mąką i rozkłóconymi jajkami. Przyprawiamy. Smażymy na rozgrzanym oleju na rumiano.