Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso o smaku pizzy bardzo dobre na obiad, można podawać z pieczywem lub ziemniakami i surówkami.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 792
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 792
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Fileta z kurczaka myjemy, osuszamy i kroimy w kostkę. Paprykę kroimy w słupki a następnie w kostkę. Pieczarki oczyszczamy kroimy w kostkę i smażymy na oleju do odparowania. Odsączamy mieszamy z papryką i mięsem. Ser ścieramy na małej tarce. Dodajemy do mięsa wraz z mąką i rozkłóconymi jajkami. Przyprawiamy. Smażymy na rozgrzanym oleju na rumiano.