Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznie i dietetycznie.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 650
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 93
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1192
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 650
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 93
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1192
Składniki
Na patelni rumieni się cebulę, potem dodaje się pokrojoną cukinię i paprykę i dynię i chili. Gdy warzywa się zrumienia można dodać mięso i obrane- pokrojone pomidory lub pomidory pelati. Jeszcze bazylia i oregano. Gdy sos się przesmaży całość podlewa się najlepiej bulionem lub wodą plus sól Po 5 minutach smaki się wymieszają, sos można zagęścić rozmieszaną w wodzie mąką. I jeszcze doprawić.
Smacznego :)