Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przedstawiam wam dziś moje mini pulpeciki w sam raz na obiad do na przykład makaronów, ryżu czy kasz kto jak woli, jeśli chcecie przepis zapraszam do zapoznania się z nim
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 750
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5434
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9257
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 143
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 99
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 750
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5434
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9257
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 143
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 99
Składniki
Wszystkie składniki dodać do miski i wyrobić na jednolitą masę pozostawić aby odpoczęła
Każdy z przygotowanych pulpecików obtoczyć w przygotowanej w salaterce mące i układać na talerzu
Pulpeciki podsmażyć na rozgrzanym oleju następnie wlać wodę wsypać włoszczyznę i sól i poddusić przez 10 - 15 minut pod pół przykrytą pokrywką
Do pulpetów duszących się dodać śmietanę rozprowadzoną z mąką i czosnkiem niedźwiedzim, zagotować na wolnym ogniu do powstania sosu na koniec dodać natkę pietruszki suszoną 1 łyżkę
Pulpeciki można podać z czym kto ma ochotę