Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przedstawiam wam dziś moje mini pulpeciki w sam raz na obiad do na przykład makaronów, ryżu czy kasz kto jak woli, jeśli chcecie przepis zapraszam do zapoznania się z nim
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 785
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 347
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 6187
Przepis na proste i szybkie w przygotowaniu kluseczki z twarogu, mąki i jajek...
Odsłon: 1381
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2874
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10059
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 785
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 347
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 6187
Przepis na proste i szybkie w przygotowaniu kluseczki z twarogu, mąki i jajek...
Odsłon: 1381
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2874
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10059
Składniki
Wszystkie składniki dodać do miski i wyrobić na jednolitą masę pozostawić aby odpoczęła
Każdy z przygotowanych pulpecików obtoczyć w przygotowanej w salaterce mące i układać na talerzu
Pulpeciki podsmażyć na rozgrzanym oleju następnie wlać wodę wsypać włoszczyznę i sól i poddusić przez 10 - 15 minut pod pół przykrytą pokrywką
Do pulpetów duszących się dodać śmietanę rozprowadzoną z mąką i czosnkiem niedźwiedzim, zagotować na wolnym ogniu do powstania sosu na koniec dodać natkę pietruszki suszoną 1 łyżkę
Pulpeciki można podać z czym kto ma ochotę