Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przedstawiam wam dziś moje mini pulpeciki w sam raz na obiad do na przykład makaronów, ryżu czy kasz kto jak woli, jeśli chcecie przepis zapraszam do zapoznania się z nim
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1475
Polecam.
Odsłon: 260
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 75
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 263
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1475
Polecam.
Odsłon: 260
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 75
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 263
Składniki
Wszystkie składniki dodać do miski i wyrobić na jednolitą masę pozostawić aby odpoczęła
Każdy z przygotowanych pulpecików obtoczyć w przygotowanej w salaterce mące i układać na talerzu
Pulpeciki podsmażyć na rozgrzanym oleju następnie wlać wodę wsypać włoszczyznę i sól i poddusić przez 10 - 15 minut pod pół przykrytą pokrywką
Do pulpetów duszących się dodać śmietanę rozprowadzoną z mąką i czosnkiem niedźwiedzim, zagotować na wolnym ogniu do powstania sosu na koniec dodać natkę pietruszki suszoną 1 łyżkę
Pulpeciki można podać z czym kto ma ochotę