Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przedstawiam wam dziś moje mini pulpeciki w sam raz na obiad do na przykład makaronów, ryżu czy kasz kto jak woli, jeśli chcecie przepis zapraszam do zapoznania się z nim
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 41
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 13
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 69
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5093
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 41
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 13
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 69
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5093
Składniki
Wszystkie składniki dodać do miski i wyrobić na jednolitą masę pozostawić aby odpoczęła
Każdy z przygotowanych pulpecików obtoczyć w przygotowanej w salaterce mące i układać na talerzu
Pulpeciki podsmażyć na rozgrzanym oleju następnie wlać wodę wsypać włoszczyznę i sól i poddusić przez 10 - 15 minut pod pół przykrytą pokrywką
Do pulpetów duszących się dodać śmietanę rozprowadzoną z mąką i czosnkiem niedźwiedzim, zagotować na wolnym ogniu do powstania sosu na koniec dodać natkę pietruszki suszoną 1 łyżkę
Pulpeciki można podać z czym kto ma ochotę