Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad sobotni, przedświąteczny z rybą. A co najważniejsze powstaje w krótkim czasie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Warzywa potnij na małe kawałki. Na patelni rozgrzej olej i dodaj curry, chwilę podsmaż i dodaj warzywa. Smaż kilka minut.
Następnie dodaj mleczko kokosowe. Na wierzchu połóż pokrojoną rybę. Duś razem 5-10 minut. Podawaj z ugotowanym ryżem. Curry z mintaja skrop cząstką limonki