Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad sobotni, przedświąteczny z rybą. A co najważniejsze powstaje w krótkim czasie.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 272
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 297
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16366
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 105
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 255
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 272
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 297
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16366
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 105
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 255
Składniki
Warzywa potnij na małe kawałki. Na patelni rozgrzej olej i dodaj curry, chwilę podsmaż i dodaj warzywa. Smaż kilka minut.
Następnie dodaj mleczko kokosowe. Na wierzchu połóż pokrojoną rybę. Duś razem 5-10 minut. Podawaj z ugotowanym ryżem. Curry z mintaja skrop cząstką limonki