Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiemy na czym polega fenomen serwowania ryby w piątek…Jednak zdarzyło się razu pewnego. I wyszło bardzo dobrze.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4653
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12589
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5704
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7134
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4653
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12589
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5704
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7134
Składniki
Polędwice oprószamy solą. Bazylię siekamy. Połowę mieszamy z mąką, drugą z bułką tartą. Jajko mieszamy z odrobiną mleka, solą i pieprzem. Rybę obtaczamy w mące, jajku i bułce tartej. Smażymy na złoto, na rozgrzanym oleju.