Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiemy na czym polega fenomen serwowania ryby w piątek…Jednak zdarzyło się razu pewnego. I wyszło bardzo dobrze.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16873
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 105
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 323
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 848
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 24047
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16873
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 105
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 323
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 848
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 24047
Składniki
Polędwice oprószamy solą. Bazylię siekamy. Połowę mieszamy z mąką, drugą z bułką tartą. Jajko mieszamy z odrobiną mleka, solą i pieprzem. Rybę obtaczamy w mące, jajku i bułce tartej. Smażymy na złoto, na rozgrzanym oleju.