Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiemy na czym polega fenomen serwowania ryby w piątek…Jednak zdarzyło się razu pewnego. I wyszło bardzo dobrze.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1797
Polecam, pychota.
Odsłon: 592
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 484
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1797
Polecam, pychota.
Odsłon: 592
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 484
Składniki
Polędwice oprószamy solą. Bazylię siekamy. Połowę mieszamy z mąką, drugą z bułką tartą. Jajko mieszamy z odrobiną mleka, solą i pieprzem. Rybę obtaczamy w mące, jajku i bułce tartej. Smażymy na złoto, na rozgrzanym oleju.