Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę inny smak makaronu, dla osób lubiących próbować coś nowego.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1243
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 519
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1332
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1243
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 519
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1332
Składniki
Z płynnego miodu, musztardy i ostrej papryki zrobić marynatę. Filet pokroić na plasterki i marynować ok 30 min. Makaron zalać gorącą wodą pozostawić na 3-5 min, odcedzić i odstawić.
Cebulę pokroić w piórka, marchew i paprykę w cienkie paseczki. Wszystko lekko podsmażyć dodać przeciśnięty czosnek. Na drugiej patelni usmażyć na złoty kolor fileta (mocno pryska!)