Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę inny smak makaronu, dla osób lubiących próbować coś nowego.
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 6342
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2214
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 11430
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 6342
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2214
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 11430
Składniki
Z płynnego miodu, musztardy i ostrej papryki zrobić marynatę. Filet pokroić na plasterki i marynować ok 30 min. Makaron zalać gorącą wodą pozostawić na 3-5 min, odcedzić i odstawić.
Cebulę pokroić w piórka, marchew i paprykę w cienkie paseczki. Wszystko lekko podsmażyć dodać przeciśnięty czosnek. Na drugiej patelni usmażyć na złoty kolor fileta (mocno pryska!)