Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę inny smak makaronu, dla osób lubiących próbować coś nowego.
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 1001
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 353
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 29527
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 1001
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 353
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 29527
Składniki
Z płynnego miodu, musztardy i ostrej papryki zrobić marynatę. Filet pokroić na plasterki i marynować ok 30 min. Makaron zalać gorącą wodą pozostawić na 3-5 min, odcedzić i odstawić.
Cebulę pokroić w piórka, marchew i paprykę w cienkie paseczki. Wszystko lekko podsmażyć dodać przeciśnięty czosnek. Na drugiej patelni usmażyć na złoty kolor fileta (mocno pryska!)