Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę inny smak makaronu, dla osób lubiących próbować coś nowego.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 824
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8206
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13065
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 405
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 135
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2254
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 824
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8206
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13065
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 405
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 135
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2254
Składniki
Z płynnego miodu, musztardy i ostrej papryki zrobić marynatę. Filet pokroić na plasterki i marynować ok 30 min. Makaron zalać gorącą wodą pozostawić na 3-5 min, odcedzić i odstawić.
Cebulę pokroić w piórka, marchew i paprykę w cienkie paseczki. Wszystko lekko podsmażyć dodać przeciśnięty czosnek. Na drugiej patelni usmażyć na złoty kolor fileta (mocno pryska!)