Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zasmażana na bardzo pomidorrrrrrrrrrrrrrrrrowo
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11149
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3853
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1332
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11149
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3853
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1332
Składniki
Kapustę poszatkować i obgotować w osolonej wodzie (2 - 3 min) , odcedzić.
Przyprawy (bez soli) usmażyć w sporym rondlu na oleju pod koniec dodając przecier i smażąc wszystko stale mieszając jeszcze 2-3 min.
Do rondla dorzucić kapustę,dodać ocet i pomidory, posolić - dusić z uchyloną pokrywką ok.30 min, co jakiś czas mieszając. Ewentualnie dosolic.
Smacznego dodatku do mięs wszelakich życzę :)