Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zasmażana na bardzo pomidorrrrrrrrrrrrrrrrrowo
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 42
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 73
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10515
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 97
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 42
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 73
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10515
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 97
Składniki
Kapustę poszatkować i obgotować w osolonej wodzie (2 - 3 min) , odcedzić.
Przyprawy (bez soli) usmażyć w sporym rondlu na oleju pod koniec dodając przecier i smażąc wszystko stale mieszając jeszcze 2-3 min.
Do rondla dorzucić kapustę,dodać ocet i pomidory, posolić - dusić z uchyloną pokrywką ok.30 min, co jakiś czas mieszając. Ewentualnie dosolic.
Smacznego dodatku do mięs wszelakich życzę :)