Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zasmażana na bardzo pomidorrrrrrrrrrrrrrrrrowo
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7895
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3132
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7895
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3132
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Składniki
Kapustę poszatkować i obgotować w osolonej wodzie (2 - 3 min) , odcedzić.
Przyprawy (bez soli) usmażyć w sporym rondlu na oleju pod koniec dodając przecier i smażąc wszystko stale mieszając jeszcze 2-3 min.
Do rondla dorzucić kapustę,dodać ocet i pomidory, posolić - dusić z uchyloną pokrywką ok.30 min, co jakiś czas mieszając. Ewentualnie dosolic.
Smacznego dodatku do mięs wszelakich życzę :)