Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda kapusta duszona z marchewką w pomidorach z dodatkiem kiełbasek.
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 86
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 761
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 480
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 313
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 86
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 761
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 480
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 313
Składniki
Ceulę posiekać, marchewkę zetrzeć, kapustę pokroić w drobne kawałki. W garnku rozgrzać olej, dodać cebulę i przesmażyć 5 minut, dodać marchewki, smażyć kolejne kilka minut i dodać kapustę. Mieszając przesmażyć kapustę ok 10 minut aż trochę zmięknie. Zalać kapustę wodą ( powinno być jej trochę mniej niż powierzchnia kapusty). Gotować 20 minut. Dodać koncentrat, posolić, popieprzyć, całość dobrze wymieszać. Gotować 5 minut, dodać kiełbaski i gotować 10 minut. Na koniec wmieszać koperek.