Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda kapusta z koperkiem na ciepło
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19996
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 525
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 601
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7029
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244594
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19996
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 525
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 601
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7029
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244594
Składniki
Kapustę poszatkować. Przełożyć do garnka zalać wodą do 2/3 wysokości kapusty. Gotujemy do miękkości. Jeśli wody będzie zbyt wiele po ugotowaniu odlewamy część płyny. Dodajemy posiekany koperek. W tym czasie na patelni rozgrzewamy masło, wsypujemy mąką i przesmażamy na jasną zasmażkę. Zasmażkę przelewamy do kapusty i mieszamy. Doprawiamy solą, pieprzem, cukrem oraz odrobiną soku z cytryny. Gotujemy jeszcze przez 5 minut. Podajemy jako danie główne lub jako dodatek do obiadu. Smacznego!