Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia japońska. Bulion dashi, przyrządzony z wodorostów i suszonej ryby, nadaje specyficzny smak i zapach wielu japońskim daniom.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10732
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3408
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2429
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10732
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3408
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2429
Składniki
W szerokim naczyniu rozgrzałem olej. Włożyłem ziemniaki dokładnie wyszorowane i osuszone oraz cebulę, obsmażyłem na złoty kolor. Dodałem sos sojowy, wodę i dashi. Gotowałem 15 minut. Zmniejszyłem ogień i gotowałem jeszcze 10 minut.