Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu, smaczne, idealne na upalne dni danie. Polecam.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8446
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 524
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8446
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 524
Składniki
Obrane, wymyte ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie. W między czasie przygotowujemy mizerię z obranych ze skórki, pokrojonych w plasterki ogórków. Mizerię doprawiamy solą, pieprzem ziołowym i na koniec dodajemy śmietanę, mieszamy.
Smażymy jajka na sadzone. Ugotowane ziemniaki podajemy w całości, posypane koprem z jajkami sadzonymi i mizerią z ogórków. Smacznego!!!