Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie danie na obiad.
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 145
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1352
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 94
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 145
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1352
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 94
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki wyszorować i ugotować w mundurkach z dodatkiem soli, gdy ziemniaki będą na półmiękkie dodać bób i gotować do miękkości, po czym odcedzić, dodać masło i potrząsnąć garnkiem. Miętę posiekać, wymieszać ze śmietaną. Przed podaniem polać przygotowaną potrawę śmietaną, posypać solą i pieprzem do smaku.