Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie danie na obiad.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2427
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4589
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1696
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 524
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2427
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4589
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1696
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 524
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki wyszorować i ugotować w mundurkach z dodatkiem soli, gdy ziemniaki będą na półmiękkie dodać bób i gotować do miękkości, po czym odcedzić, dodać masło i potrząsnąć garnkiem. Miętę posiekać, wymieszać ze śmietaną. Przed podaniem polać przygotowaną potrawę śmietaną, posypać solą i pieprzem do smaku.