Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młode ziemniaki posypane koprem podane ze skwarami i cebulą.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11796
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1284
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12437
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3345
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11796
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1284
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12437
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3345
Składniki
Boczek kroimy w większą kostkę, przyprawiamy solą, pieprzem i smażymy na patelni na zarumienione skwary z obu stron. Dodajemy pokrojoną w pół plastry cebulę, lekko posoloną i dusimy pod przykryciem do jej ładnego zeszklenia.
W między czasie gotujemy w osolonej wodzie obrane, wymyte ziemniaki młode. Ugotowane ziemniaki posypujemy koprem i podajemy obłożone skwarami oraz polane tłuszczem. Smacznego!!!