Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młode ziemniaki posypane koprem podane ze skwarami i cebulą.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10476
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336804
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4443
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424064
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10476
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336804
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4443
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424064
Składniki
Boczek kroimy w większą kostkę, przyprawiamy solą, pieprzem i smażymy na patelni na zarumienione skwary z obu stron. Dodajemy pokrojoną w pół plastry cebulę, lekko posoloną i dusimy pod przykryciem do jej ładnego zeszklenia.
W między czasie gotujemy w osolonej wodzie obrane, wymyte ziemniaki młode. Ugotowane ziemniaki posypujemy koprem i podajemy obłożone skwarami oraz polane tłuszczem. Smacznego!!!