Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super tani obiadek.
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19788
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2923
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4040
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 655
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19788
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2923
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4040
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 655
Składniki
Wykonanie: Mortadelę pokroić na plastry, obsmażyć na patelni obsypać mąką. Następnie ubić pianę z białek, posolić i dodać gałkę muszkatołową, żółtka, mąkę z proszkiem do pieczenia i wszystko lekko wymieszać. Rozgrzać mocno tłuszcz na patelni, moczyć przygotowane plastry mortadeli w cieście biszkoptowym i smażyć z obu stron na rumiano.