Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super tani obiadek.
Aromatyczna i pożywna zupa.
Odsłon: 48
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 2837
Cześć :-) Dzisiaj zrobimy pyszną Quesadillę z prawdziwkami. Chrupiąca i bardz...
Odsłon: 77
Aromatyczna i pożywna zupa.
Odsłon: 48
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 2837
Cześć :-) Dzisiaj zrobimy pyszną Quesadillę z prawdziwkami. Chrupiąca i bardz...
Odsłon: 77
Składniki
Wykonanie: Mortadelę pokroić na plastry, obsmażyć na patelni obsypać mąką. Następnie ubić pianę z białek, posolić i dodać gałkę muszkatołową, żółtka, mąkę z proszkiem do pieczenia i wszystko lekko wymieszać. Rozgrzać mocno tłuszcz na patelni, moczyć przygotowane plastry mortadeli w cieście biszkoptowym i smażyć z obu stron na rumiano.