Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla smakoszy owoców morza
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 1022
Seler, to kopalnia zdrowia. Gulasz zamknięty w słoikach, na wyjazd, musi zawi...
Odsłon: 25
Tak przygotowana wątróbka wg przepisu babci Krysi jest bardzo smaczna. Polecam.
Odsłon: 41
Śnieżny puch, czyli łatwiutki sernik na zimno z galaretkami cytrynowymi, na...
Odsłon: 4291
Rozgrzewający rosół ugotowany z ćwiartek kurczaka podany z makaronem nitki.
Odsłon: 102
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 1022
Seler, to kopalnia zdrowia. Gulasz zamknięty w słoikach, na wyjazd, musi zawi...
Odsłon: 25
Tak przygotowana wątróbka wg przepisu babci Krysi jest bardzo smaczna. Polecam.
Odsłon: 41
Śnieżny puch, czyli łatwiutki sernik na zimno z galaretkami cytrynowymi, na...
Odsłon: 4291
Rozgrzewający rosół ugotowany z ćwiartek kurczaka podany z makaronem nitki.
Odsłon: 102
Składniki
małże(ja kupuje mrożone małże w zielonych muszlach,połówki)rozmrozic,wyszorowac,osuszyc.ułożyc w naczyniu do zapiekania,odrobinę posolic,posypac posiekanym peperoni(ja usuwam sporo ziaren by nie było zbyt ostre)polac obficie oliwą czosnkową,posypac parmezanem,zapiekac 20 min.smacznego:)