Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca panierka kryje soczysty kawałek schabu, a musztarda, podkreśla i uzupełnia smak mięsa.
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41612
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4775
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45737
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41612
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4775
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45737
Składniki
Kotlety lekko rozbijamy. Oprószamy solą i pieprzem. Jajko roztrzepujemy z musztardą. Kotlety panierujemy w jajku z musztardą, a następnie w okruchach chleba. Smażymy na rumiano na oleju rzepakowym. Podajemy z ulubioną sałatką i tłuczonymi ziemniakami.