Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca panierka kryje soczysty kawałek schabu, a musztarda, podkreśla i uzupełnia smak mięsa.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 334
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1749
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 345
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 334
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1749
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 345
Składniki
Kotlety lekko rozbijamy. Oprószamy solą i pieprzem. Jajko roztrzepujemy z musztardą. Kotlety panierujemy w jajku z musztardą, a następnie w okruchach chleba. Smażymy na rumiano na oleju rzepakowym. Podajemy z ulubioną sałatką i tłuczonymi ziemniakami.