Do góry

Dania główne Przepis na:

Musztardowe schabowe w panierce z chleba razowego

Musztardowe schabowe w panierce z chleba razowego

Autor:

Przepisów i artykułów: 248 Ocena: 1735

Dodano:

Odsłon: 3643

Chrupiąca panierka kryje soczysty kawałek schabu, a musztarda, podkreśla i uzupełnia smak mięsa.
Reklama
Reklama
Musztardowe schabowe w panierce z chleba razowego

Przygotowanie

  1. Kotlety lekko rozbijamy. Oprószamy solą i pieprzem. Jajko roztrzepujemy z musztardą.

    Kotlety panierujemy w jajku z musztardą, a następnie w okruchach chleba. Smażymy na rumiano na oleju rzepakowym. Podajemy z ulubioną sałatką i tłuczonymi ziemniakami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Nevermore 04 maja 2017 Wyglądają bardzo apetycznie i takie też muszą być. Kolejny przepis do zapamiętania.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń