Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli ktoś nie posiada gofrownicy, można usmażyć jak ja w opiekaczu do chleba ;)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19299
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13062
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1709
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232163
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19299
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13062
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1709
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232163
Składniki
Każdy plaster karkówki cienko rozbijamy tłuczkiem do mięsa. Oprószamy solą i pieprzem.
Pieczarki oczyszczamy i kroimy w plasterki. Na plastrach karkówki układamy salami, pieczarki, pomidory wg uznania. Mięso składamy w pół.
Gofrownicę rozgrzewamy. Na gorącą płytę kładziemy mięso, zamykamy, smażymy 3-5 minut, aż się ładnie zarumieni.