Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste filety z kurczaka nadziewane pieczarkami i serem.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 783
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2823
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 939
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1682
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14588
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 783
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2823
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 939
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1682
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14588
Składniki
Na patelni rozgrzać olej i zeszklić pokrojoną cebulę. Dodać pokrojone pieczarki i dusić do odparowania wody. Doprawić solą i pieprzem.
Filety oczyścić, podzielić na cztery osobne kawałki. W każdym zrobić kieszonkę, oprószyć solą i pieprzem ze wszystkich stron.
Następnie do kieszonek włożyć ser i pieczarki.
Spiąć wykałaczkami. Jajko roztrzepać , zanurzać filety i panierować w bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Następnie zmniejszyć ogień i dusić pod przykryciem ok 15 min., aby mięso w środku doszło. Życzę smacznego :)